Bam, het kan!


Mijn missie!

Deze missie is in 2016 ontstaan. In de zorg moest ik een stap achteruit doen na een overlijden, je hebt intensief voor iemand gezorgd  maar de allerlaatste zorg mag je niet doen.

Tijdens mijn opleiding tot uitvaartbegeleider  miste ik juist het traject vóór overlijden. Dan werd ik geconfronteerd met iemand die al overleden was, ook dat voelde voor mij niet kloppend. Tijdens mijn eindspeech van de uitvaartopleiding vertelde ik mijn missie.

Levenseinde begeleiding en daaraan gekoppeld de uitvaart te begeleiden.  Deze missie zou volgens de experts niet mogelijk zijn!

Dat zullen we nog wel eens zien dacht ik, hoe wist ik ook niet precies. Ik ben en blijf aan het pionieren om deze missie vorm te geven. 

Eerder deze maand sprak ik op een uitvaart van een cliënt die ik heb mogen begeleiden bij het levenseinde. En aan het einde van de maand heb ik dat gedaan wat volgens de experts niet zou kunnen. 

Bam, het kan!

En weet je, ik heb ook nog mijn eigen praktijk waar iemand welkom is voor lichaamsgerichte begeleiding voor rouw.

De cirkel is rond, dit is waar ik de komende tijd verder mee ga pionieren. De drie diensten combineren in een compleet pakket of los van elkaar.

Scroll naar boven