Over Frouk Jeske

Wie ik ben

Iets met mensen, dat riep ik toen ik op de middelbare school een keuze moest maken voor een opleiding op mijn 16de.  Ik had namelijk geen idee wat ik exact wilde gaan doen.

Met mijn ervaring in de voetreflex en ontspanningsmassage, naast mijn vak als verpleegkundige, ben ik uniek in mijn vak. Vanuit het massage vak heb ik nog meer verdieping gezocht in de lichaamsgerichte begeleiding bij rouw. Soms zijn woorden niet te vinden en is aanraken voldoende om dat te voelen wat niet uitgesproken wordt maar wel aangeraakt mag. Rouw gaat in je lijf zitten en iedereen heeft ermee te maken.

Sinds 2018 gestart als zelfstandige en in 2021 is mijn eigen praktijk een feit en werk ik volledig zelfstandig, als verpleegkundige, masseur(ontspanning en rouw) en stervensbegeleider

Na jarenlange ervaring als gediplomeerd verpleegkundige wilde ik nog steeds iets met mensen. En dat ‘iets’ wordt steeds helderder.

Mijn hart ligt in de zorg en aandacht rond de laatste levensfase en alles wat erbij komt kijken. Daarmee bedoel ik ook de rouw die erbij komt kijken en het organiseren van het afscheid samen met familie. Mijn ultieme doel? Indien mogelijk een compleet pakket aanbieden met stervensbegeleiding, uitvaartbegeleiding en rouwbegeleiding.


Soms zijn woorden niet te vinden en is aanraken
voldoende om dat te voelen wat niet uitgesproken
wordt maar wel aangeraakt mag’.

Soms zijn woorden niet te vinden en is aanraken voldoende…

Scroll naar boven